Gabo Ablakok logo

GABO ROBUSTO

erő és szépség a mindennapokban


GABO ROBUSTO GABO ROBUSTO GABO ROBUSTO GABO ROBUSTO
GABO ROBUSTO GABO ROBUSTO GABO ROBUSTO GABO ROBUSTO

GABO ROBUSTO teraszajtó

(Aliplast Ultraglide profilrendszer)

erő és szépség a mindennapokban

Tulajdonságok

  • Elegancia és stílus sosem volt elérhetőbb
  • Határozott vonalak, kecses kialakítás
  • Széles szín- és felületválaszték a RAL skálától a fautánzatig

Műszaki adatok

  • Profilrendszer: Aliplast Ultraglide
  • Profil szélesség: 67 mm
  • Üvegezés: 14-49mm
  • Hőszigetelés (Uf): 1,45 W/(m2K)
  • Maximális tokszélesség: 10000 mm
  • Maximális szárnysúly: 400kg
  • Betörésbiztonság: RC2-ig
GABO ROBUSTO
GABO ROBUSTO

Színek ikon

Színek

Minden alkalommal, mikor megérinti hűvösen elegáns alumínium teraszajtóinkat, megbizonyosodhat azok tartósságukról. De ma már nem elég csupán a tartósság és a funkció, egy emelő-toló teraszajtónak szépnek is kell lennie. Válasszon színt a RAL színskáláról, amely Qualicoat minősített felületkezeléssel lesz porfestve az Ön teraszajtóján, hiszen a szépség is lehet tartós!

GABO ROBUSTO

Biztonság

A GABO ablakok teraszajtók fejlesztése és gyártása folyamán kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a biztonsági megoldásainknak köszönhetően az Ön biztonsága maximális lehessen. Az RC1 és RC2 betörésvédelmi osztályba tartozó kiemelésgátló vasalatok, az edzett, ragasztott üvegek és az Ön házközponti riasztórendszerébe integrálható rejtett nyitásérzékelők mind ezt a célt szolgálják. Igényeinek felmérése után Önnel közösen megtaláljuk azt a megoldást, amivel teraszajtója a legtöbbet teheti az Ön biztonságáért!

GABO ROBUSTO

Akadálymentesített küszöbök ikon

Küszöbök

Emelő-toló teraszajtóink összekötik otthonát a természettel. Ahhoz, hogy ezt kényelmesen és biztonságosan megtehesse a GABO ablakok teraszajtói akadálymentes átjutást biztosítanak, így fiatal gyermekei, idős rokonai vagy mozgáskorlátozott vendégei is együtt élvezhetik Önnel a GABO ablakok teraszjtói által nyújtott szabadságérzést.

GABO FUTURO
GABO FUTURO
GABO FUTURO
GABO FUTURO

Kilincsek

Ön az emelő-toló ajtóval együtt kilincset is választ, hiszen a kilincs hagyományosan elengedhetetlen része a teraszajtónak. A kilincs által működtetett zárak alapvető feladata egyszerű: a főzárat a kilincs elforgatásával lehet működtetni, illetve segítségével lehet az emelő-toló teraszajtót sikló állásba helyezni. Mivel a kilincs a használatnak leginkább kitett kiegészítő, így a szépség és a funkció mellett a tartósság az egyik legfontosabb tulajdonsága.

GABO ROBUSTO+

Üveg opciók

Emelő-toló teraszajtóinkba 24 mm-től 52 mm-es vastagságig kínálunk hőszigetelt üvegeket, 2 vagy 3 réteges szerkezeti felépítésben. Legyen szó bármilyen felületről, megtaláljuk hozzá a megfelelő vastagságú, az elérhető legjobb hőszigetelő képességű üveget. A 2 és 3 rétegű üvegszerkezetek biztonsági (betörésgátlás) és hangszigetelő kivitelben is elérhetőek, ahogy az Ön igényei meghatározzák!

A 2 vagy 3 rétegű üvegszerkezetek alapértelmezetten alumínium távtartókkal készülnek. Opcionálisan választhatók az üvegszerkezeteink úgynevezett „melegperemes” műanyag távtartókkal is. Ebben az esetben ki lehet küszöbölni a fém hőelvezető tulajdonságát, így javítva az üvegszerkezet hőszigetelő képességét!

GABO ROBUSTO
GABO ROBUSTO

Üvegbevonat

Minél nagyobb az üvegfelület, annál fontosabb, hogy a megfelelő üvegbevonatot válasszuk hozzá. A GABO ablakok emelő-toló teraszajtók fejlesztésekor szem előtt tartottuk, hogy olyan megoldásokat tudjunk biztosítani ügyfeleinknek, amikkel a nagy üvegfelületekkel való együttélés minél komfortosabb legyen. A jól megválasztott üvegbevonat besegít az épület klímaháztartásába, ezzel segíti az energiahatékony életet.

Low-e és ClimaGuard Solar üvegbevonatokon kívüli megoldásokról kérjen tájékoztatást kollégáinktól!

GABO FUTURO
GABO ROBUSTO

Árnyékolás ikon

Árnyékolás

Új GABO ablakok emelő-toló teraszajtaja méltó kiegészítője a jól megválasztott árnyékolástechnika. Mind alapanyagban, mind színben harmonizáló megoldást tudunk ajánlani, legyen az műanyag, alumínium vagy textil. Redőnyök, zsalúziák és textil árnyékolók széles választéka, csak az Ön igénye szerint!

GABO FUTURO
GABO FUTURO
GABO FUTURO
GABO FUTURO

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT GABO ROBUSTO megoldásra

Ablakszerker Kft.Ajánlatkérését jelezheti az alábbi e-mail címen, illetve elérhet minket az alábbi telefonszámokon is.


Sóstó Ipari Park, Amerikai fasor 11-13.
Székesfehérvár
H-8000
Telefon: +36 22 507 522   Fax: +36 22 507 523
Mobil: +36 70 633 1853   +36 70 633 2726
E-mail: info@gaboablakok.hu


Több fájl küldéséhez, csomagolja be a csatolmányt (.rar vagy .zip)!
Az ajánlatkérő űrlap mezőinek kitöltésével, illetve az email címre küldött ajánlatkéréssel Ön hozzájárul, hogy az Ablakszerker Kft. a megadott személyes adatait kezelje, azok alapján Önnel kapcsolatba lépjen, kereskedelmi ajánlatot tegyen. További információ az adatkezelési tájékoztatóban.

Címünk

Sóstó Ipari Park,
Amerikai fasor 11-13.

Székesfehérvár
H-8000

E-mail

Ajánlatkérését az
info@gaboablakok.hu
e-mail címen jelezheti.* * * * * * * * * * * * *

Telefon

+36 22 507 522
+36 70 633 1853
+36 70 633 2726

Bemutatóterem

H - P: 8:00 - 17:00
Szo-V: Zárva

Gabo Ablakok logo

Vállalkozásunk prémium nyílászárók gyártására és forgalmazására specializálódott.

@ 2000 - Ablakszerker Kft. All Rights Reserved